H  Vena

*2016-04-21

Everdale - Belissimo M - Galliano 

 

Länk till moderns blup.se för härstamning m.m.

 

Hurricane är fantastiskt vacker, nästan svart med fyra vita ben. Hon rör sig suveränt med moderns rörlighet och faderns aktiva bakben.

Hon är nu under inridning och visas på treårstest 2019 för att sedan betäckas en säsong innan fortsatt utbildning.

Brodern Joslin Vena *2018 är efter bruksprovsvinnaren Total Hope som är efter legendaren Totilas och undan Isabell Werths Weihegold som vann EM 2017. 

Systern Diorissima Vena *2012, efter Floricello, har trestjärnig prestationsklass, blev bedömd med höga 52 poäng som föl och blev senare 3:a på Riksföl. På treårstestet gick hon på 51 poäng och fick 10 - 9.5 på ridprovet och var därmed högst bedömd i Åstorp det året och en av de högst bedömda i landet, skickligt visad av Sterntorp Dressage. Hon såldes kort efter treårstestet.

 

Brodern Faraday Vena *2014, också efter Floricello, såldes på elitfölauktionen samma år för 170000SEK ex.moms och exporterades till Danmark och Stutteri Priess, idag bor han i USA. Film från elitföl https://youtu.be/2KNAkq_O4t4

 

Modern Zinfandel Vena är diplomsto och är efter fantastiska Belissimo M som nu i höst blev årets hannoveranerhingst! Hon är selektionssto och har tilldelats 2-stjärnig prestationsklass och tog sitt gångartsdiplom på 798897=48p med avdrag på typen för sin lilla storlek. Ingen av Zinfandels syskon eller dess avkommor har blivit lika små som henne, ej heller hennes avkommor som alla mäter över 170cm. 

 

Mormodern No Doubt är diplomsto och selektionssto och har lämnat 5 avkommor. Två av dem är klass I-ston, en är klass I-vallack, och Xanadoo Vena (e. Topaasch) som har tilldelats diplom, är selektionssto och har deltagit både i Riksstoutställningen och i 3-årschampionatet och nu har placeringar i Int I. Xanadoo är ett 3-stjärnigt prestationssto. Mormors mor, Filippa, har lämnat en avkomma, Hat Trick, som varit i final i Breeders Trophy och senare placerat sig i Msv hoppning.

 

Filmen är från första hagvistelsen.

© Copyright 2002  Vena Dressyrcenter och Vena Dressage AB

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle