Hästförmedling

Det finns många anledningar för att lämna bort sin häst till försäljning, det kan vara känslosamt att visa hästen, sjukdom, familjeangelägenheter eller helt enkelt så att man finner det jobbigt att prata med kunderna som ringer.

Du kan då lämna Din häst till oss, vi sköter alla kontakter med  presumtiva köpare och tar hand om hela försäljningen efter Dina önskemål.

Kostnaden för denna tjänst tas både som ett fastpris och ett rörligt belopp beroende av försäljningspriset. Detta för att Du som kund skall lita till att vi arbetar för en kvick affär där din häst inte blir stående hos oss för lång tid och ändå att vi jobbar för att få ut ett marknadsmässigt pris för din häst.

För köparen finns det andra anledningar att vända sig till yrkesfolk; vi är mycket öppna med vad vi säljer och måna om varje matchning som görs, prissättningen på hästarna är marknadsanpassade i realtid och inte satta efter förväntningar eller känslor.
Du får som köpare med dig en fullmakt som ger dig tillgänglighet till all eventuell dokumentation på hästen för att säkerställa transparens i affären.
Det finns alltid möjlighet att stanna allt från ett par dagar till löpande tid på anläggningen för att lära känna din nya häst och få hjälp med ridningen. För detta ändamålet har vi övernattningsrum på anläggningen.

© Copyright 2002  Vena Dressyrcenter och Vena Dressage AB

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle