Hyra ponny

Vi kan nu erbjuda "att hyra ponny" på  hel- eller halvfoder. Det är som att ha egen ponny men man är fortfarande kvar på anläggningen så erfaren hjälp finns att tillgå. Alla ponnyer skall stå kvar på Vena när man hyr dem.
Detta är ett utmärkt mellansteg från ridskola till det egna köpet, man slipper köpa och som ryttare/förälder lär man sig vad det innebär att ta hand om hästen inte bara ridningen. Dessutom kan man byta till större ponny undertiden ryttaren växer.Vill man tävla Venas ponnyer går det bra.
Alla ponnyer utom Emil har varit ute och tävlat med många rosetter som resultat.

Om en ponny hyrs på heltid införskaffar vi ytterligare en ponny för att ersätta dess plats i verksamheten.

 

 

Man kan hyra ponny på helfoder, per år, termin, ridskolesommarlov eller ridskoleår

då då ingår försäkring, sadel och träns.
Därutöver är det som att ha egen häst dvs. fodervärden står för uppstallning-foder-hovslagare samt självrisk vid ev. skada. Då kan man välja om ponnyn ska bo kvar i lösdriften eller flytta ner till en box (med reservation för tillgång på boxar, ibland är det fullt).

 

Man kan också hyra ponny på halvfoder

med tillgång till ponnyn måndag, onsdag, fredag och söndag, då ska ponnyn minst ha en dag ledigt varannan vecka. Därutöver är det som att ha egen häst dvs. fodervärden står för halva kostnaden för uppstallning-foder-hovslagare samt självrisk vid ev. skada. När man hyr på halvfoder går ponnyn kvar i lösddriften. 

Foderhäst per månad

1500 SEK

Please reload

© Copyright 2002  Vena Dressyrcenter och Vena Dressage AB

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle