top of page
Anchor 1
karin_baltazar.JPG

Karin Liberg

Jag bor tillsammans med min familj på en gård i Ytterby. Innan dess stod jag uppstallad hos Jessica på Vena Dressyrcenter. Jag började på ridskola på ostkusten när jag var ca 10 år och drömde sedan om egen häst, det blev inte så utan jag tävlade på andras hästar i både hopp, dressyr och fälttävlan upp till LA. 30 år senare köpte jag min första häst, ett fuxsto född -08, Don Laurie – Amiral, uppfödare Malin Myrman, Hagård Hästgård. Med henne tävlade jag upp till msv innan jag tyvärr fick ta bort henne. 2019 köpte jag Baltazar, brun valack tysk uppfödning född – 12, Baltimore ox – Continue. Vi ser fram emot att starta i år. Hans styrka är hans galopp och känslighet samt att han är en social kille som är rolig att rida varje dag.

Sedan ett par år tillbaka har jag tränat för Jessica och trivs väldigt bra med det. Hon har en förmåga att skilja på träning och tävling, vilket ger mig som ryttare bra redskap och verktyg till träningen hemma. Hon är noga med detaljer och vad som krävs för att klättra i klasserna, vilket arbete som ska göras för att förbereda nästa rörelse. Jessica är också noga med att hästens ska tycka det är roligt.

Jag arbetar idag som verksamhetschef på en av Sveriges största ridklubbar, Göteborgs Fältrittklubb och där är anläggning, personal, ekonomi mm mina stora områden.  

bottom of page