top of page
Anchor 1
Idag öppnar anmälan för sommarens tränin

Börja rida hos oss

Vi börjar alltid med en provlektion. För närvarande ligger priset för dessa på 200SEK inkl. moms.

1. För att boka en provlektion måste Du registrera dig i Hippocrates Academy.

2. När du har en användarprofil tittar Du över vårt lektionsschema, som Du finner i ridskolekalendern, och ser vilka lektioner som kan vara aktuella för Dig att rida i.

3. Därefter fyller du i formuläret här till höger och anger vilka datum och tider som kan passa dig, ge oss gärna tre förslag. Vi vill också ha en kort summering av din riderfarenhet.

4. Nu bokar vi in Dig till en provlektion. En faktura kommer på den mailadress som är angiven i Academy. Där ser du även datum och tid.

5. I daglistan ser Du om Din häst arbetar innan Din lektion, gör den det kommer du direkt till ridhuset i tid för lektionen. Om hästen inte arbetar behöver Du ungefär en timme för att göra iordning och hitta allt. Någon kommer möta upp Dig i stallet och visa Dig häst och utrustning samt finnas tillhands för frågor.

 

Tänk på hygienen! All utrustning ska vara ren och inte varit i andra stall när du kommer till oss. Behöver du desinficera stövlar, hjälm etc rekommenderar vi Virkon S som finns i alla välsorterade ridsportbutiker.

Välkommen! 

Tack för Ditt meddelande!

bottom of page